Goedkoop multifunctional Ricoh printers leasen

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel dan naar 078 077 066 of mail naar info@breex.be

Goedkoop multifunctional Ricoh printers leasen

Een multifunctional Ricoh printer goedkoop leasen bij Printersonline

Wilt u professionele multifunctional Ricoh printer implementeren in uw kantoor? Bij Printersonline kan u heel eenvoudig en aan een scherpe prijs de populaire modellen zoals Ricoh mp c2003m, Ricoh mp c3003, Ricoh mp c4503 etc leasen. Voor een vast maandelijks bedrag kan u zowel nieuwe als jong gebruikte toestellen leasen.

Alle grote merken zoals Ricoh, Xerox, Konica Minolta, … behoren tot ons aanbod. U kan een keuze maken uit de Ricoh mp c4503, de Ricoh mp c3003 of de Ricoh mp c2003. Wij bieden deze printers steeds aan aan de laagste prijs. Heeft u specifieke vragen over de verschillende mogelijkheden? Bent u benieuwd welk model het best past bij uw activiteit? Wacht dan niet langer en bel vandaag nog naar Printersonline voor meer informatie!

Onze klantvriendelijke service

Wij zijn ervan overtuigd dat de service na verkoop van uiterst belang is voor een langdurige relatie met onze klanten. Printersonline stelt werkelijk alles in het werk om u een kwalitatieve service te bieden. Dit verschil zult u gegarandeerd merken! Wat kan u van ons verwachten?

  • Vaste maandelijkse kost, u weet op voorhand hoeveel u betaalt;
  • Grote voorraad aan wisselstukken;
  • Een depannagetoestel in geval van nood;
  • Service in België en Nederland.

Waarom kiezen voor Printersonline?

Een Ricoh printer bij ons leasen brengt heel wat voordelen en een uitgebreide service met zich mee:

  • Uitgebreid aanbod van merken en toestellen
  • 6 jaar garantie op alle toestellen
  • ’All in’ service inclusief vervanging van lege toners, ongeacht uw verbruik
  • Scan to mail/folder: al onze toestellen komen met deze functie. Vereenvoudig uw administratie en bespaar op papier!
  • Defect aan het toestel? Binnen de 8u komt er een technieker langs om dit op te lossen, zonder extra kosten.

Heeft u nood aan een Ricoh multifunctional op uw kantoor om al het printwerk vlotter en zonder moeilijkheden te laten verlopen? Contacteer ons voor meer info of voor een vrijblijvende offerte.

Meer besparen door te leasen

Het leasen van een Ricoh printer brengt niet alleen administratieve voordelen, maar ook financiële voordelen met zich mee. Zo betaalt u een vast bedrag per maand dat een stuk lager ligt dan de aankoopprijs van het toestel. Ook geniet u, afhankelijk van uw activiteit, van een belastingsvoordeel. U ontvangt slechts 1 factuur per 3 maanden voor de huur en het onderhoud van uw all in one printers. Via onze ‘all in’ service worden lege toners ook kosteloos vervangen, ongeacht uw verbruik. Als u goedkoop een Ricoh printer wilt huren bent u bij Printersonline aan het juiste adres! Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan. .

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een professionele Ricoh printer die u snel en zonder problemen op kantoor geleverd krijgt tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons in goede handen. U kan ons steeds bereiken via het nummer: 078 07 70 66 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!

Contact