Goedkope multifunctionele printers leasen in België

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel dan naar 078 077 066 of mail naar info@breex.be

Goedkope multifunctionele printers leasen in België

Multifunctional printer leasen tegen lage kosten bij Breex

Wilt u een multifunctionele printer voor uw kantoor maar wil u hier geen duizenden euro’s aan spenderen? Bij Breex bieden we de perfecte oplossing: een multifunctionele printer leasen! Wij verhuren de nieuwste moderne printers die een zeer goede kwaliteit leveren tegen de laagste prijs.

U kan bij ons terecht voor verschillende merken zoals Minolta , Ricoh, Xerox, Konica… .Of het nu gaat om geavanceerdere toestellen met zeer veel verschillende opties of basistoestellen, wij kunnen u gegarandeerd verder helpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact op. Eenvoudig en snel een multifunctional leasen in België? Breex is uw specialist ter zijde!

Onze service

Wij zijn ervan overtuigd dat de dienst na verkoop prioritair is voor een duurzame relatie met de klant. Breex stelt keer op keer alles in het werk om u een optimale service te bieden. Dit verschil merkt u gegarandeerd! Zo verzekeren we u steeds een duidelijke weergave van de vaste kosten als u een multifunctional gaat leasen. Daarnaast beschikken we ook over een voldoende grote voorraad van wisselstukken en een depannagetoestel in geval van nood. Wij willen de beste serviceleverancier zijn over de gehele Benelux en daarom staat de klant in al onze processen centraal!

Een uitgebreid aanbod aan toestellen

Wij kunnen u een zeer uitgebreid aanbod bieden van multifunctionele kantoortoestellen. Dit kan zowel voor huren als voor aankopen van volgende toestellen:

  • Kopieertoestellen
  • Toners & Drums;
  • Scanners
  • Printers
  • Onderdelen

Wij bieden meerdere merken en modellen aan zoals Ricoh, Xerox, Konica Minolta.. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de nodige herstellingswerken. Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij zijn uw professionele partner voor het leasen van een multifunctional in België!

Waarom een multifunctionele printer leasen?

Een multifunctionele printer leasenmultifunctional gaat huren betaalt u een veel kleiner bedrag per maand. Bovendien is dit steeds een vast bedrag. U weet dus vooraf aan welke kosten u verbonden bent als u een multifunctional gaat leasen Hierdoor houdt u maandelijks meer budget over voor uw bedrijf dat u ergens anders aan kan spenderen.

Bovendien krijgt u ook 6 jaar garantie en een ‘All-in’ service. Als er problemen zijn met het toestel sturen wij binnen de 8u een technieker bij u langs om het probleem op te lossen. BREEX is dé leverancier in België en Nederland voor het huren van een multifunctionele en moderne printer printer. Vertrouw op de all-in service van breex!

Vraag een offerte aan!

Een kwaliteitsvolle multifunctional leasen? Neem contact op met het ervaren team van Breex. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de branche en weten meteen welk toestel het beste past bij uw activiteit. Wij voorzien uw graag van informatie, u kan natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Bel ons via het nummer: 078 07 70 66 of neem contact op via het contactformulier op onze website. Wij nemen al uw zorgen in verband met uw kantoorapparatuur uit handen!

Contact