multifunctionalleasen - Printersonline

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel dan naar 078 077 066 of mail naar info@breex.be

multifunctionalleasen

Wat is leasen?

Leasen houdt een overeenkomst in voor bepaalde duur tussen een verhuurder en een huurder, tegen betaling van periodieke termijnbedragen om over de benodigde apparatuur (in dit geval: multifunctional printers + service) te kunnen beschikken.

Waarom een all-in-one printer leasen?

U hoeft geen all-in-one printer te kopen om ervan te kunnen profiteren. Een multifunctional printer leasen biedt meer voordelen dan u misschien denkt. Hieronder vindt u 7 goede redenen om te kiezen voor het leasen van een printer:

  • Maak uw geld vrij: Door een multifunctional te leasen in plaats van te kopen, maakt u een groot deel van het werkkapitaal vrij dat uw bedrijf nodig heeft voor andere uitgaven. Het enige extra werk is een periodiek budget opstellen voor de apparatuur.
  • De beste service in de benelux: BREEX streeft ernaar om de beste dienstverlener te zijn in de Benelux. Daarom staan onze technici altijd paraat met een responsetijd van 4 tot 8 uur. Zo kunt u uw interne documentenflow steeds behouden en de productie van uw bedrijf op constante basis laten functioneren.
  • Voorkom budgettaire beperkingen: Als u apparatuur aanschaft, gebruikt u geld uit het investeringsbudget van uw bedrijf. De kosten van een multifunctional leasen worden echter als bedrijfskosten beschouwd. U krijgt dus vlugger toestemming en u houdt uw investeringsbudget vrij voor eventuele latere aankopen.
  • Ga efficiënt om met uw kredietfaciliteiten: Door een multifunctionele A4- of A3-printer te leasen, voorkomt u dat uw kredietfaciliteiten worden opgebruikt. Als u kredietfaciliteiten vrijhoudt voor uitgaven waarvoor u niet op huurbasis kunt betalen, zoals onverwachte uitgaven en nieuwe investeringen, kan uw bedrijf op veranderingen in de markt blijven inspelen.
  • Vereenvoudig uw cashflow: Indien u een multifunctionele printer least, kunt u de kosten van apparatuur, service en software combineren in één eenvoudige periodieke betaling. En dat niet alleen: u kunt ook de duur, de voorwaarden en de betalingen van uw lease afstemmen op uw cashflow.
  • Voorkom grote aanbetalingen: Als u een banklening afsluit om een dure multifunctionele laserprinter te kopen, moet u eerst een forse aanbetaling doen, meestal 10-25% van de aankoopprijs. Bij leasen kunt u 100% van de waarde van het apparaat financieren. Het is dus een soort lening zonder aanbetaling. U kunt altijd een multifunctional leasen zonder hoog in de kosten te komen.
  • Betaal misschien minder belasting: Het is mogelijk dat u uw maandelijkse leasingbetalingen kan laten registreren als bedrijfskosten (afhankelijk van uw activiteit), zodat u aanzienlijk minder belasting hoeft te betalen gedurende de gemiddeld vijfjarige cyclus van uw eigendom. Vraag aan uw accountant of belastingadviseur welke belastingvoordelen leasing voor u kan hebben.

Waarom een multifunctionele printer leasen bij BREEX?

BREEX kan buigen op 10 jaar ervaring met ecologische en voordelige printoplossingen voor bedrijven! Dankzij onze strategische aanpak en ons buitenlands netwerk is het mogelijk om u een uitstekend toestel en service aan te bieden, zonder dat u zich daarvoor blauw moet betalen.

  • Volledige expertise: BREEX kent als geen ander uw sector en de bijhorende technologie. Hierdoor zijn we in staat om financieel en technologisch maatwerk te leveren. We kunnen ook de impact van nieuw te leasen apparatuur op uw financiële situatie goed inschatten, wat een snelle kredietacceptatie bevordert en waardoor u probleemloos een multifunctional kan leasen.
  • All in one: BREEX biedt u de mogelijkheid om alle kosten met betrekking tot uw printapparatuur als één geheel te laten factureren. Dus geen losse facturen voor de huur, het onderhoud of de installatiekosten. Heeft u een speciale wens m.b.t. de facturatie? Daar houden we rekening mee.
  • Bankonafhankelijk: BREEX is bankonafhankelijk. Dat stelt ons in staat om beter en flexibeler in te spelen op uw financieringswensen. Kortom, een multifunctional leasen is flexibeler en goedkoper dan een printer kopen en kan een financieel voordeel zijn voor uw belastingaangifte.